DÜNYA TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresine Katıldı

Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşen kongreye eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, girişte yaptığı selamlama konuşmada “Sevgili yol arkadaşlarım; sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı, ama bugün yine sizlerle beraberiz” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona gelişinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, bakanlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri tarafından karşılandı.

Türkiye’nin dört bir yanından kongre için gelerek Ankara Arena önünde bekleyen binlerce vatandaşı, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile birlikte selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa bir selamlama konuşması da yaptı.

“Sevgili yol arkadaşlarım; sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı, ama bugün yine sizlerle beraberiz” diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre için İzmir’den gelen partililerin yaşadığı kazanın kendisini üzdüğünü ifade etti. Kazada can kaybının yaşanmaması dolayısıyla Allah’a hamt ettiğini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.

“İNŞALLAH GÜNDÜZ-GECE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İlgili türküye atıfta bulunarak, “Uzun ince bir yoldayız dedik ya, gidiyoruz gündüz-gece dedik ya, inşallah gündüz-gece yürümeye devam edeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘emaneti bugünlere kadar taşıyan değerli yol arkadaşım, gönüldaşım’ dediği Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’a teşekkür etti.

2019 yılının Mart ayında mahalli seçimlerin, Kasım ayında milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onun için durmak yok, yola devam. Çok çalışacağız. Tevazuu elden bırakmayacağız. Ama unutmayın, bizim kapı-kapı dolaşma geleneğimiz var, kapı-kapı dolaşmaya da devam edeceğiz. Gerek hanım kardeşlerim, gerek gençler, gerek ana kademe, çok çalışacağız ve üzerimizdeki spekülasyonları sandıkta cevabını vererek yine yok edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu’na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinden gelen ve yöre kıyafetlerini giyen çocukların çiçek takdimi ve izleyicilerin sevgi tezahüratları ile karşılandı. Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile birlikte salondaki platform üzerinden izleyicileri selamlayan ve karanfiller dağıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kendisine ayrılan yere geçti.

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Video

HABERLER

Takvim

Mayıs 2017
P S Ç P C C P
« Nis   Haz »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

REKLAMLAR

HABER BURDA