DÜNYA TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Kralı Al Halife ile Görüştü

Resmî ziyaretini gerçekleştirdiği Bahreyn’de temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife ile baş başa görüştü.

Four Seasons Oteli’nde gerçekleşen görüşmeyle, ülkedeki son temasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Kralı Al Halife ile birlikte aynı araçla Bahreyn Uluslararası Havalimanı’na geçti.

Havalimanından Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife ile Türkiye’nin Manama Büyükelçisi Hatun Demirer ve diğer yetkililer tarafından uğurlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Bahreyn Kralı Al Halife, uçağa kadar eşlik etti.

Eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Millî İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’ın aralarında olduğu heyetin kendisine eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turunun ikinci durağı olan Suudi Arabistan’a resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Riyad’a hareket etti.

istanbul-gazetesi-cumhurbaskani-erdogan-bahreyn-krali-al-halife-ile-gorustu-1 istanbul-gazetesi-cumhurbaskani-erdogan-bahreyn-krali-al-halife-ile-gorustu-2

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Video

HABERLER

Takvim

Şubat 2017
P S Ç P C C P
« Oca   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

REKLAMLAR

HABER BURDA