DÜNYA TÜRKİYE

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Nişani Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî bir ziyarette bulunan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nişani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Nişani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde düzenlenen resmî törenle karşıladı. Törende, her iki ülkenin millî marşlarının çalınmasının ardından Arnavutluk Cumhurbaşkanı Nişani, tören kıtasını selamladı.

Basın mensuplarına tokalaşarak görüntü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Nişani, baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-3 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-8 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-9 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-10 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-11 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-12cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-4 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-5 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-6 cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-arnavutluk-cumhurbaskani-bujar-nisani-istanbul-haberleri-7

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Video

HABERLER

Takvim

Aralık 2016
P S Ç P C C P
« Kas   Oca »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

REKLAMLAR

HABER BURDA