DÜNYA GÜNCEL TÜRKİYE

Emine Erdoğan, Siirt’te Maden İşçilerinin Ailelerine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Emine Erdoğan, Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyü’nde 17 Kasım’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine taziyede ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile bölge milletvekillerinin de eşlik ettiği ziyarette Emine Erdoğan, önce Maden Köyü’nde kurulan AFAD kriz merkezini ziyaret etti. Emine Erdoğan, burada, yaşanan maden kazası ile ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı.

Emine Erdoğan, daha sonra hâlen göçük altındaki işçilerin ailelerinin bulunduğu çadırları ziyaret etti. Ailelerle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Emine Erdoğan, göçük altındaki işçilerin bir an önce kurtarılması temennisinde bulundu.

Ardından kazada hayatını kaybeden Sedat Bulut ve Reşit Can’ın ailelerine beraberindekilerle taziye ziyaretinde bulunan Emine Erdoğan, burada yapılan duaya katıldı ve ailelerin ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-10 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-8 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-7

emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-2 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-3 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-4 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-5 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-6 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-9 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-11 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-12 emine-erdogan-siirtte-maden-iscilerinin-ailelerine-taziye-ziyareti-istanbul-haber-13

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Video

HABERLER

Takvim

Kasım 2016
P S Ç P C C P
« Eki   Ara »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

REKLAMLAR

HABER BURDA