DÜNYA EKONOMİ TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Lastikçi Esnafını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenboğa Havalimanı’ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçişinde, İskitler’de araç lastiği satan esnafa ziyarette bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da kendisine refakat ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskitler güzergâhında yer alan bir grup esnafın açtığı ve üzerinde “Sayın Reis-i Cumhur çay da hazır, kahve de. Geri adım atma!” yazılı pankartı görmesi üzerine konvoyu durdurdu. Araç lastiği satan bir iş yerine konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, iş yeri sahibi ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti ve birlikte çay içti.

Esnafın sorunlarını da dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, çalışanların talebini kırmayarak kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANKARA

turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-1 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-2 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-3 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-4 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-5turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-6 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-7 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-8 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-9turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-10 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-11 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-12 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-13 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-14turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-15 turkiyecumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-iskitler-ankara-istanbul-haber-16

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Video

HABERLER

Takvim

Ekim 2016
P S Ç P C C P
« Eyl   Kas »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

REKLAMLAR

HABER BURDA